Slimme paspoppen.

Tegelijk online en offline winkelen.

Denk aan handige informatie over kleding op een paspop wordt direct naar klanten op hun smartphone gestuurd. Slimme paspoppen uitgerust met een zender (Beacons). En heb je de APP geïnstalleerd, dan kun je onmiddellijk relevante informatie over gunstige prijs kleding en locatie, winkel en webshop krijgen. Het signaal werkt in een straal van 100 meter vanaf de paspop.

Slimme paspop communiceert met je smartphone

Slimme paspop communiceert met je smartphone

Klanten kunnen hun eigen kledingstijl direct opslaan, om later te bekijken met vrienden. Blurring (overlap van online en offline) dit past perfect bij de huidige wensen van de shopper om met de beide tools op het zelfde moment te kunnen winkelen. Volgens Google gebruikt nu al 84 procent van shoppers zijn smartphone terwijl hij door de winkel wandelt.

Door deze technologie in paspoppen te integreren, zorgen retailers ervoor dat ze een voorkeurpositie kunnen ontwikkelen bij hun klanten. Een nieuwe vorm van relatiemanagement de keuze is 24-7 aan de consument.

The VMBeacon brings together the online virtual world and the bricks and mortar of the shopping experience, combining the two to create a more real and rewarding experience.